Baba Program

„ANYA – APA SZEMEFÉNYE„ – meddőség és a Yumeiho® kapcsolata

A gyermek: egy élet reménye, öröme, bánata, örökké tartó kapcsolat az anya és gyermeke között. Amikor még csak reménykedünk a gyermekáldásban – minden lehetőséget megkeres a leendő anyuka, ezzel sok – sok veszélyhelyzetnek is kitéve – önmagát de a leendő magzatot is.
Ellenőrizetlen „emberkísérletek”, a „szomszédtól hallottam „kéz-közön” suttogó propaganda által ajánlott csodaszerek, nem megfelelően alkalmazott „gyógyteák” sok keserves történetet eredményeztek.
Yumeiho terápiával 1995 óta foglalkozom, ma már 6 dan mester vagyok, a világon, egy román,egy bolgár Yumeiho® terapeutának és én nekem van ilyen fokozata – de nőként egyedül… 28 országban dolgozó egészségügyi szakemberekkel konzultálok eszperantó nyelven, mert a nemzetközi munkanyelvünk is ez.
A Yumeiho® terápia alapjai közel ötezer éves múltra tekintenek vissza, japán közvetítéssel, dr.Saionji Masayuki a megalkotó /†2005/által kidolgozott elmélet és gyakorlat hazánkban már 1989 óta ismert.
Lényege: minden testi/ anatómiai helyzetet rendbe kell tenni, ami a gyermekáldáshoz feltétlenül szükséges: így első helyen a medence, a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, petefészek, méh helyzete, működése áll, és természetesen a tudatunkban is fel kell készülni a gyermekáldásra, az apuka-jelölt sem maradhat ki a terápia alól.
Kényelmes ruhában történik a tatamin fekvő páciens kezelése, megfelelő helyen és irányban, nyomó – gyúró – görgető mozdulatokkal kezel a Yumeiho terapeuta.
Orvosi kivizsgálás is feltétlenül kell, ez nem kézrátétes stb, technika a szakemberekkel (nőgyógyász, endocrinológus, radiológus, ultrahang vizsgálat, hormonprofil labor, stb.) együttműködve kiegészítő, rásegítő, helyreigazító mozdulatsorokkal a szervezet anyagcsere-egyensúlyát megpróbálja helyreállítani. 4-5 hónap általában elég, jelenleg 8 baba van „pociban” 130 és 46 „egyéb” Yumeiho®-os baba megszületett, 6 olyan család van ahol mindhárom gyermek Yumeiho®-os és 18 beültetésnél segített e terápia.
Csak szakszerűen képzett Yumeiho® terapeuta – általam ellenőrzött szinten – végezheti a Yumeiho® meddőségi program-terápiát, Yumeiho® licenc engedély birtokában, minimum 3-as dan fokozattól, egészségügyi modul végzettség birtokában.
Részletesebben www.yumeiho.hu vagy a www.yumeiho.segitek.hu oldalon tájékozódhat, gyermekprogramjainkról a facebook-on Yumeiho programok címszónál.

Ne feledje a tanácsomat: CSAK TISZTA FORRÁSBÓL!

Netgo